Oj så fort det går

Nu har jag bott här i lite mer än 18 månader. Det är inte länge men inte heller alldeles nyligen sedan jag flyttade. Någon slags rutin har infunnit sig.

Just för dagen har jag lite tankar om framtiden. Den börjar kännas lite förutsägbar och behöver utvecklas. Eventuellt med en man i livet. Jag gick in på en datingsite, la in två bilder och en lagom avskräckande text och fick några napp. Men det är svårt att hitta rätt, jättesvårt. Först och främst måste bilden vara någorlunda sympatisk – alla är inte fotogeniqua. Sen texten vara rättstavad. Men sen kommer några personliga meddelanden och där får man ibland veta lite mer än vad man vill, eller så verkar han så – så – tråkig. Dyker ner i sitt yrke eller sina kanske inte jätteintressanta hobbies. Skryter och ställer krav, jättekonstigt när jag är en person de aldrig träffat. De har ingen aning om vem jag är för jag ligger väldigt lågt med information till att börja med. Jag vill ha någon som är trevlig, rolig, snäll, smart och luktar gott. Och så måste det säga ”klick”, gärna ”klick-klick”.

Idag är jag jätteirriterad och jag vet varför. En man dök upp, vi har en del gemensamt och han verkade intressant. Några meddelanden via datingsiten och sen fick han min ”hemliga” mailadress eftersom jag kommer att avsluta mitt medlemskap så fort jag listat ut hur man gör (konstigt att det är så väldigt lätt att gå med och så klurigt att gå ur.. måste vara en affärsidé). Där vaknade hans inre Sherlock, han meddelade att han visste mitt hela namn och vad jag gjort. En Googling bort. Jag blir jätteirriterad för det är en integritetsfråga. Givetvis skulle jag kunna göra samma sak tillbaks, googla, leta och dra slutsatser, men det låter jag bli att göra av respektskäl. Vederbörande får själv berätta vad han vill att jag ska veta så får jag ta ställning till det. Inledningsvis. Ska ta itu med det genast så att den irritationen försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *